Zaalvoetbaltoernooi 28 oktober


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaalvoetbaltoernooi Colombianos Groningen

Vanaf nu kunnen jullie je opgeven voor het ZAALVOETBAL toernooi van Colombianos Groningen die gehouden wordt op ZATERDAG 28 OKTOBER a.s in sportcentrum de Kardinge in Groningen. De aanvang voor het toernooi is 13.30 en zal duren tot 16.00u. En ’s avonds kunnen jullie je dance moves showen tijdens de LATIN DANCE NIGHT, het grootste latin dance evenement van het noorden.

Wil jij meedoen met het voetbaltoernooi van Colombianos Groningen? Geef je dan hier op!
Na opgave graag de deelnamekosten overmaken op het iban nummer van Los Colombianos NL 08 RABO 0376 0163 37.
Kosten deelname:
Individueel 10,- euro
Team 45,- euro

Datum: 28 oktober
Aanvang:
13.30 uur (omkleden, warming up, uitleg speelschema)
Start toernooi: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur

Adres:
Sporthal Kardinge
Kardingerplein 1
Groningen

 

Latin Dance Night

 

 

 

 

Op zaterdag 28 oktober is het dansen geblazen in De Oosterpoort! Tijdens de 24e editie van Latin Dance Night zorgen (inter)nationale Latin-sterren Estrellas de Niche, Rolf Sanchez & Latin Society, Ephrem J, Bigi Poku Toppers, NSTYPLY en KizzMe,  verschillende DJ’s en talloze dansers voor tropische sferen in herfstig Groningen. Bereid je voor op de jaarlijkse dosis salsa, son, timba, merengue, bachata, kizomba, ritmo kombina, kaseko y mas! Wervelende Latinshows en swingende dansworkshops (‘s middags, gratis op vertoon van je LDN-ticket) maken het programma compleet. Dat betekent traditiegetrouw voetjes van de vloer, en samen genieten.  Het laatste nieuws over het programma en ticketverkoop volg je op de website van Latin Dance Night.

Korting op kaarten:
Via Colombianos Groningen kun je korting krijgen op de Latin Dance Night kaarten. Wil je in aanmerking komen voor deze kaarten mail ons dan via het contactformulier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uit Cali, Colombia komen de Estrellas de Niche, oftewel de grote sterren van Grupo Niche (een van de belangrijkste en meest populaire salsa bands uit Latijns Amerika): Álvaro del Castillo, Carlos Guerrero en Alvaro Granobles. Onder andere bekend van wereldhits ‘Al Pasito’, ‘Sin sentimientos’ en ‘Una ‘ventura’ zweepten deze zangers door de jaren heen overal ter wereld hun salsadansende publiek op, en dit zullen ze tijdens Latin Dance Night 2017 ook zeker doen! Verwacht zinderende salsa Colombiana met hits van weleer.

Datum: 28 oktober
Tijd: 20.00 uur – 03.00 uur
Adres:
De Oosterpoort
Trompsingel 27
Groningen