WIE ZIJN WIJ

Wij organiseren activiteiten voor iedereen die geïnteresseerd is in Colombia. Deze activiteiten worden hoofdzakelijk in de regio Groningen georganiseerd.
De landelijke activiteiten worden georganiseerd door Los Colombianos. Voor meer informatie over Los Colombianos bezoek de website.

Colombianos Groningen is in 2003 in het leven geroepen door Jairo Bernal, Rafael Brouwer en Barbara Quee. Voor deze tijd was Colombianos Groningen onderdeel van de landelijke adoptieorganisatie Chicolad. Toen deze organisatie werd opgeheven en er vanuit Groningen veel vraag bleef naar activiteiten georganiseerd voor geadopteerde Colombianen is besloten om het aanbieden van activiteiten voort te zetten.

Colombianos Groningen is een gezellige dynamische groep waarbij het samen zijn en cultuuroverdracht een belangrijke rol speelt. Met andere woorden: “Het Colombia gevoel dat je wilt delen”. Daarmee is Colombianos Groningen jouw connectie met Colombia en andere geadopteerde Colombianen uit de regio.

Naast het organiseren van activiteiten zijn wij ook ervaringsdeskundige als het gaat om adoptie, rootsvragen en uitwisselen van reiservaringen naar Colombia.

Tevens zijn wij gepassioneerd en enthousiast om Colombia op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Dit is terug te zien in onze activiteiten, website en social media waarin wij deze positieve ontwikkelingen van Colombia delen.

LogoColor