Voetbaltoernooi Colombianos Groningen – 12 november

Hola Colombianos y Colombianas,

Na een mooie nazomer zakt de temperatuur gestaag en komt de regen weer met bakken uit de lucht vallen. Het signaal voor Colombianos Groningen om in actie te komen en de saaie herfstdagen weer te vullen met ons jaarlijks Colombianos Groningen zaalvoetbaltoernooi.

Met natuurlijk zoals jullie ieder najaar van ons gewend zijn aansluitend na het voetballen de mogelijkheid om weer vol in de zomerse sferen te duiken op het grootste Latin evenement van het Noorden, de Latin Dance Night!!!

Dit jaar extra bijzonder omdat er na lange tijd weer een Colombiaanse band zal komen optreden in de vorm van Fruko y sus Tesos!
Reden dus om naar Groningen te komen waar in de Oosterpoort Colombia een stukje dichterbij komt!

Het voetbaltoernooi zal ’s middags worden gehouden in Sportcomplex de Kardinge. En je kunt je als team of als individu opgeven. De aanvangstijd voor het voetballen is 13:30u en het toernooi duurt tot 16:00u.

De Latin Dance Night begint s avonds om 20:00u. Kaarten voor dit evenement zijn via ons met korting verkrijgbaar. Geef je dus snel op want voor de kaarten met korting geldt OP=OP!

Ook zal er 1 GRATIS kaart voor de Latin Dance Night worden verloot tijdens het voetbaltoernooi.

Reden genoeg dus om zaterdag 12 november in jullie agenda te noteren en om je op te geven voor het voetballen! Opgeven kan via het contactformulier op deze website

Hasta pronto !!!